Beta og abonnementer

Vi anbefaler, at du registrerer en separat My Kaspersky-konto eksklusivt til brug til beta-test.

Hvis du allerede har købt et abonnement, skal du ikke tilføje aktiveringskoder til My Kaspersky-kontoen, der kun anvendes til betatest. Ellers vil appen automatisk aktivere abonnementet, og dit abonnement vil begynde at udløbe. Se, hvordan du tjekker abonnementer på My Kaspersky i My Kaspersky-hjælp.

Hvis du allerede bruger abonnementet, kan du bruge funktioner, der er til rådighed i betaversionen på det samme abonnement. Din abonnementsperiode forlænges ikke med varigheden af betatesten.

Sidens top